Al meer dan 100 jaar een begrip
in en rond Franeker

Afspraak?
Bel 0517-390376

Overige diensten

Remklauwen spuiten:

De remklauwen worden niet gedemonteerd, maar de behandeling wordt zorgvuldig op uw auto uitgevoerd.  Het spuiten  van de remklauwen kan in iedere gewenste kleur en is mogelijk tegen een vanaf prijs van €350,- excl. 21% BTW. Tegen een meerpijs kunnen wij ook logo's of tekst op uw remklauwen aanbrengen in iedere gewenste kleur.

Het spuiten van de remklauwen geeft niet alleen een totaal andere look, het brengt als het ware ook een beschermlaag aan waardoor corrossie wordt beperkt en eerder tegengegaan.

Voor een optimaal resultaat hebben wij uw auto 1 tot 2 dagen nodig.


Koplampen smoken

Doordat koplampen tegenwoordig gemaakt worden van transparante kunststof en niet meer van glas kunnen ze verkleuren en dof worden. Dit komt door zonlicht, vuil en zure regen waardoor de coating verkleurt en of verdwijnt.
Hierdoor gaat uw lichtopbrengst achteruit en heeft u minder zicht op de weg. Ernstig dof geworden koplampen zijn zelfs een reden voor een APK -afkeuring. 
Wij kunnen uw doffe koplampen weer helder krijgen door ze op te schuren en te voorzien van een nieuwe blanke laklaag. 
De prijs hiervoor is € 60,- inclusief btw per koplamp (exclusief evt. demontagetijd).


Velgen spuiten (gedemonteerd)

Zijn uw velgen toe aan een opknapbeurt of wilt u ze voorzien van een andere kleur.
Om uw velgen weer mooi te maken kunt u ze laten herstellen en spuiten. Hierbij wordt er een nieuwe laag lak over uw velgen gespoten. Kleine oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen verdwijnen hierdoor. De velg ziet er dan weer als nieuw uit. U kunt dit ook doen als u de velg in een andere kleur wilt spuiten.
De prijs voor het spuiten van de buitenzijde van een velg zonder schade is € 125- inclusief btw.
De prijs voor het spuiten van de binnen- + buitenzijde van een velg zonder schade is € 150- inclusief btw.
Er geldt een meerprijs indien de velg hersteld dient te worden.
 

Reclamewerken:

Kuperus Autoschade B.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring inreclame en belettering van (bedrijfs-) auto's, boten en reclameborden in de vorm van tekst of logo's. Alles wat u wenst kan door ons verzorgd worden. 
 

Industrieel spuitwerk:

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het spuiten van voertuigen, maar ook voor industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen vrijwel alle materialen voorzien van een kleur. Zo spuiten wij bijvoorbeeld meubels, keukens en machines. Wij voorzien uw product in de kleur van uw keuze, mat of met glans. 


Caravan & Camper repair:

Heeft u schade aan uw caravan of camper? Kuperus Autoschade B.V. weet bijna iedere kras, deuk of andere beschadiging op vakkundige en efficiënte wijze te verhelpen.


Restauratie van auto's:

Maar ook voor restauratie aan uw oldtimer, klassieke auto of youngtimer bent u bij Kuperus Autoschade B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over alle kennis voor de restauratie van uw auto. U kunt bij ons terecht voor reparatie, periodiek onderhoud of volledige restauratie. Wij bekijken uw auto graag en maken, samen met u, graag een plan van aanpak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op. Langskomen mag natuurlijk ook altijd, wij informeren u graag geheel vrijblijvend. 

Nieuws

03-06-2024   Schadeintake op afspraak
Autoschade? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor de de schadeintake. Aan de hand van de schade plannen wij dan een afspraak met u in voor het herstel.
In verband met drukte werken wij op dit moment alleen op afspraak!

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 17:30 uur.

Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch en via de mail te bereiken. 

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten. Op deze dagen en buiten onze openingstijden kunt u ons (bij spoedgevallen) een whatsapp bericht sturen op ons vaste telefoonnummer 0517390376. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
06-05-2024   Officieel Erkend Duurzaam
Het certificaat Erkend Duurzaam is sinds 6 mei 2024 weer verlengd en daarmee blijft Kuperus Autoschade B.V. een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat zij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag hebben ze bij Kuperus Autoschade B.V. een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd."

Ook als werkgever heeft Kuperus Autoschade B.V. zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf nemen zij hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van o.a. de Franeker Zwemclub ( F.Z.C.'54) , Sportclub Franeker, Fierljepferiening Winsum, VV Tzummarum, Stichting Agrarische Dagen, Hjoed yn it Park, Franeker Oldies Festival en Sinterklaas & Kerst in Franeker

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). 

 

Waarom kiezen voor Kuperus Autoschade B.V.?

Méér dan 100 jaar optimale kwaliteit en vakmanschap
Gecertificeerd BOVAG totaal schadeherstelbedrijf
Deskundig advies
Uitstekende service
Snelle afwikkeling met uw verzekeraar
Modern, flexibel en dynamisch
Voldoet aan de strengste milieu-eisen
Door verzekeringsmaatschappijen geselecteerd schadeherstelbedrijf

Autoschade? Neem contact met ons op!

Adres : Tuinen 47, 8801 VX Franeker
Telefoon : 0517-390376
E-mail: : info@kuperusautoschade.nl
KvK nr. : 010113042
IBAN : NL56 INGB 0665 7120 49
BTW nr. : 8126.39.418

Openingstijden

  Autoschade? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor de schadeintake*.  Aan de hand van de schade plannen wij dan een afspraak met u in voor het herstel.
In verband met de drukte werken wij op dit moment alleen op afspraak!

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 17:30 uur.

Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch en via de mail te bereiken. 

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten.
Op deze dagen en buiten onze openingstijden kunt u ons het beste een whatsapp bericht sturen op ons vaste telefoonnummer 0517390376.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
  *Vergeet uw groene kaart en kentekenbewijs niet mee te nemen tijdens de schadeintake


* Tijdens de wintermaanden kunnen wij alleen goede schadefoto's maken met daglicht. In deze maanden plannen wij daarom afspraken in tussen 9:00 en 16:00 uur.