Al meer dan 100 jaar een begrip
in en rond Franeker

Afspraak?
Bel 0517-390376

Overige diensten

Remklauwen spuiten:

De remklauwen worden niet gedemonteerd, maar de behandeling wordt zorgvuldig op uw auto uitgevoerd.  Het spuiten  van de remklauwen kan in iedere gewenste kleur en is mogelijk tegen een vanafprijs van €350,- excl. 21% BTW. Tegen een meerpijs kunnen wij ook logo's of tekst op uw remklauwen aanbrengen in iedere gewenste kleur.

Het spuiten van de remklauwen geeft niet alleen een totaal andere look, het brengt als het ware ook een beschermlaag aan waardoor corrossie wordt beperkt en eerder tegengegaan.

Voor een optimaal resultaat hebben wij uw auto 1 tot 2 dagen nodig.


Koplampen polijsten

Doordat koplampen tegenwoordig gemaakt worden van transparante kunststof en niet meer van glas kunnen ze verkleuren en dof worden. Dit komt door zonlicht, vuil en zure regen waardoor de coating verkleurt en of verdwijnt.
Hierdoor gaat uw lichtopbrengst achteruit en heeft u minder zicht op de weg. Ernstig dof geworden koplampen zijn zelfs een reden voor een APK -afkeuring. 
Wij kunnen uw doffe koplampen weer helder krijgen.
De prijs hiervoor is € 45,- inclusief btw per koplamp (exclusief evt. demontagetijd).


Velgen spuiten (gedemonteerd)

Zijn uw velgen toe aan een opknapbeurt of wilt u ze voorzien van een andere kleur.
Om uw velgen weer mooi te maken kunt u ze laten herstellen en spuiten. Hierbij wordt er een nieuwe laag lak over uw velgen gespoten. Kleine oneffenheden, beschadigingen en kleurverschillen verdwijnen hierdoor. De velg ziet er dan weer als nieuw uit. U kunt dit ook doen als u de velg in een andere kleur wilt spuiten.
De prijs voor het spuiten van de buitenzijde van een velg zonder schade is € 75,- inclusief btw.
De prijs voor het spuiten van de binnen- + buitenzijde van een velg zonder schade is € 95- inclusief btw.
Er geldt een meerprijs indien de velg hersteld dient te worden.
 

Reclamewerken:

Kuperus Autoschade B.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring inreclame en belettering van (bedrijfs-) auto's, boten en reclameborden in de vorm van tekst of logo's. Alles wat u wenst kan door ons verzorgd worden. 
 

Industrieel spuitwerk:

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het spuiten van voertuigen, maar ook voor industrieel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen vrijwel alle materialen voorzien van een kleur. Zo spuiten wij bijvoorbeeld meubels, keukens en machines. Wij voorzien uw product in de kleur van uw keuze, mat of met glans. 


Caravan & Camper repair:

Heeft u schade aan uw caravan of camper? Kuperus Autoschade B.V. weet bijna iedere kras, deuk of andere beschadiging op vakkundige en efficiënte wijze te verhelpen.


Restauratie van auto's:

Maar ook voor restauratie aan uw oldtimer, klassieke auto of youngtimer bent u bij Kuperus Autoschade B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over alle kennis voor de restauratie van uw auto. U kunt bij ons terecht voor reparatie, periodiek onderhoud of volledige restauratie. Wij bekijken uw auto graag en maken, samen met u, graag een plan van aanpak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch of via het contactformulier contact met ons op. Langskomen mag natuurlijk ook altijd, wij informeren u graag geheel vrijblijvend. 

Nieuws

05-09-2023   Schadeintake
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 17:30 uur.

Voor de schadeintake kunt een afspraak maken en/ of langskomen op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.* 
Vergeet uw groene kaart en kentekenbewijs niet mee te nemen.

Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0517-390376.

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten. Buiten onze openeningstijden kunt u een voicemailbericht inspreken,ons een whatsapp bericht sturen of ons mailen. Wij nemen dan, op werkdagen, zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Tijdens de wintermaanden kunnen wij alleen goede schadefoto's maken met daglicht. In deze periode kunt u daarom het beste langskomen tussen 9:00-16:00 uur.

 
19-04-2023   Duurzamere lak van Glasurit
Kuperus Autoschade in Franeker stapt als eerste in Friesland over op de duurzamere lak van Glasurit
 
Bij Kuperus Autoschade doen ze al jaren hun best om het milieu zo min mogelijk te belasten en door over te stappen op het nieuwe basislaksysteem Glasurit 100 line verlaagt het autoschadeherstelbedrijf de CO2- uitstoot met kortere droogtijd en hogere dekkracht.

Het autoschadeherstelbedrijf op industrieterrein Tuinen in Franeker is de eerste in Friesland die  gebruik maakt van de autolak van Glasurit. Twee weken geleden is de mengkamer omgebouwd en sinds vorige week wordt er met de nieuwe lak gespoten.

Deze nieuwe watergedragen basislaklijn is van ongeëvenaarde kwaliteit en één van de eerste laksystemen op de markt met een VOS-waarde van minder dan 250 gram per liter. VOS staat voor Vluchtige Organische Stoffen. De Europese richtlijn geeft een maximale VOS-waarde van 420 gram per liter aan. Daar voldeed het bedrijf al heel lang aan, maar nu zijn ze ruimschoots voorbereid op eventuele strengere richtlijnen in de toekomst.

Door de kortere droogtijd en daardoor het lagere energieverbruik is het hele proces efficiënter en duurzamer. En dit past goed bij de maatregelen die het bedrijf al eerder heeft genomen zoals onder andere led-verlichting, duurzame afvalverwerking en een infraroodlamp om primer en lak snel en energiezuinig te laten drogen. Door al deze duurzame verbeteringen door te voeren en maatschappelijk verantwoord te handelen is Kuperus Autoschade een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. 

Waarom kiezen voor Kuperus Autoschade B.V.?

Méér dan 100 jaar optimale kwaliteit en vakmanschap
Gecertificeerd Focwa totaal schadeherstelbedrijf
Deskundig advies
Uitstekende service
Snelle afwikkeling met uw verzekeraar
Modern, flexibel en dynamisch
Voldoet aan de strengste milieu-eisen
Door verzekeringsmaatschappijen geselecteerd schadeherstelbedrijf

Kom langs of maak een afspraak!

Adres : Tuinen 47, 8801 VX Franeker
Telefoon : 0517-390376
E-mail: : info@kuperusautoschade.nl
KvK nr. : 010113042
IBAN : NL56 INGB 0665 7120 49
BTW nr. : 8126.39.418

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van
7:30  tot 17:30 uur.

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten.

Op werkdagen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0517390376.

Buiten onze openingstijden kunt u een voicemailbericht achterlaten, ons een whatsapp bericht sturen of ons mailen via info@kuperusautoschade.nl.
Wij nemen dan, op werkdagen, zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
  Vergeet uw groene kaart en kentekenbewijs niet mee te nemen voor de schadeintake*
* Tijdens de wintermaanden kunnen wij alleen goede schadefoto's maken met daglicht. In deze periode kunt u daarom het beste langskomen tussen 9:00 en 16:00 uur.