Al meer dan 100 jaar een begrip
in en rond Franeker

Schade?
Bel 0517-390376

Ruitreparatie

Ook voor ruitschade kunt u een afspraak maken om langs te komen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw groene kaart en kenteken-bewijs mee te nemen tijdens de schadeintake. 

Heeft u een ster in uw voorruit? Dan adviseren wij u deze zo snel mogelijk te laten herstellen, hiermee kunt u voorkomen dat de ster gaat barsten. Een sterretje is eenvoudig te repareren met een harsinjectie. Wij bepalen of een sterretje nog gerepareerd kan worden of dat de ruit vervangen moet worden.

Is de ruit onherstelbaar beschadigd? Dan zorgen wij voor vervanging. Snel, vakkundig en zonder zorgen. Wij hebben geen ruiten op voorraad. Ruiten zijn meestal binnen 2-5 werkdagen leverbaar waarna de vervolgafspraak kan worden ingepland. Voor ruitvervanging hebben wij de auto minimaal een dagdeel nodig. (Tijdens ruitvervanging kunt u geen gebruik maken van vervoangend vervoer)

Of u de ruitschade zelf moet betalen hangt af van de dekking van uw autoverzekering. Als u een WA verzekering heeft met beperkt of volledig casco dekking, dan is ruitschade meestal gedekt. De melding en afwikkeling van de schade wordt voor u direct geregeld met uw verzekeringsmaatschappij. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen heeft de reparatie of vervanging van een ruit geen invloed op uw no-claimkorting. Wel is er bij ruitvervanging vaak een eigen risico van toepassing.

 

Nieuws

03-06-2024   Schadeintake
Autoschade? Neem contact met ons op! 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 17:30 uur.

Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch en via de mail te bereiken. 

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten. Op deze dagen en buiten onze openingstijden kunt u ons (bij spoedgevallen) een whatsapp bericht sturen op ons vaste telefoonnummer 0517390376. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 
20-04-2024   20 April 1920 | Kuperus Autoschade al 104 jaar in Franeker
Kuperus Autoschade B.V. is al meer dan 100 jaar een begrip in Franeker en omstreken. Het familiebedrijf is vóór 1900 opgericht in Sexbierum. Maar helaas is daar geen documentatie meer over te vinden. De documentatie begint met de bekendmaking in de Gouden flitsen van de Franeker Courant  dat de heer D. Kuperus zich op dinsdag 20 april 1920 heeft gevestigd als Huis- Rijtuig- en Decoratieschilder op het Noord te Franeker. 
Eind jaren 60/ begin jaren 70 verhuisde het bedrijf naar Tuinen 40, waar het bedrijf wederom uit zijn jasje groeide, Daarom verhuisden ze in 1979 naar Tuinen 47. Hier is het bedrijf vandaag de dag nog steeds gevestigd en uitgegroeid tot een allround schadeherstelbedrijf.

 

Waarom kiezen voor Kuperus Autoschade B.V.?

Méér dan 100 jaar optimale kwaliteit en vakmanschap
Gecertificeerd BOVAG totaal schadeherstelbedrijf
Deskundig advies
Uitstekende service
Snelle afwikkeling met uw verzekeraar
Modern, flexibel en dynamisch
Voldoet aan de strengste milieu-eisen
Door verzekeringsmaatschappijen geselecteerd schadeherstelbedrijf

Autoschade? Neem contact met ons op!

Adres : Tuinen 47, 8801 VX Franeker
Telefoon : 0517-390376
E-mail: : info@kuperusautoschade.nl
KvK nr. : 010113042
IBAN : NL56 INGB 0665 7120 49
BTW nr. : 8126.39.418

Openingstijden

  Autoschade? Neem contact met ons op!

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7:30 tot 17:30 uur.

Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch en via de mail te bereiken. 

In de weekeinden en op feestdagen zijn wij gesloten.
Op deze dagen en buiten onze openingstijden kunt u ons het beste een whatsapp bericht sturen op ons vaste telefoonnummer 0517390376.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
  Vergeet uw groene kaart en kentekenbewijs niet mee te nemen voor de schadeintake*


* Tijdens de wintermaanden kunnen wij alleen goede schadefoto's maken met daglicht. In deze maanden plannen wij daarom afspraken in tussen 9:00 en 16:00 uur.